Οι «επί τοις εκατό» Παναθηναϊκάρες

Ο Νίνης κοιτάει προς την Ιταλία, το όνομα του Λέτο έχει αρχίσει να ακούγεται όλο και πιο συχνά από τα μεγάφωνα στις αναχωρήσεις, ο Μπουμσόνγκ χτύπησε και τον χάνουμε για κανά μήνα τουλάχιστον, ο Καντέ δεν μπορούσε να έχει γίνει ολόκληρος Γάλλος για να μην τρέχει στα Κοπα Αφρικα στην άλλη άκρη του κόσμου, ο Κουίνσι προσπαθεί να επανέλθει, ο Ρούντολφ όλο χαλάει και αυτός ο Ολυπιακός… τώρα βρήκε να γκελάρει και να μην παίρνει διαφορά.

 

Δεν ξέρω πως βιώνει ο Τζίγκερ αυτή την κατάσταση. Υποθέτω με το… 30% του 57% των συναισθημάτων που του έχουν απομείνει για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί βέβαια να είναι το 30% των παναθηναϊκών φρονημάτων που έχουν καταθέσει στην τράπεζα παναθηναϊκής ψυχής όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι μαζί. Περιμένουμε την τελευταία ενημέρωση του σχετικού λογαριασμού για να δούμε τι έχει μείνει μέσα, από τις παναθηναϊκές καρδιές που είχαν ρίξει όλοι στον επικοινωνιακό κορβανά όταν έκαναν μόστρα τον πολυμετοχικό.

 

Στον πραγματικό λογαριασμό, με το χρήμα, δεν έχει μείνει σάλιο όμως. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει άμα σκάσει καμιά καλή πρόταση για τον Λέτο. Γιατί αν πχ έρθει κανά ταληράκι εκατομμύρια από την Τουρκία, ο Γόντικας θα θέλει να του βάλει μια κορδέλα και να τον στείλει με κούριερ τον Αργεντινό. Για να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά και να μη φορτωθεί τη μαύρη τρύπα. Αλλά ποιος θα αποφασίσει γι αυτό; Ο… «πόσο τοις εκατό» και με πόσο τοις εκατό της αγάπης του για την ομάδα;

 

Το 100% σίγουρο είναι πως με την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός με 2-3 προσθήκες της προκοπής για να μεγαλώσει το ρόστερ του, θα μείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι. Υποπτεύομαι πως αυτό είναι τόσο προφανές ώστε αυτοί (γιατί δεν είναι ένας) που τον έχουν γράψει στα… ποσοστά τους, δεν θα διαβάζουν εφημερίδες και site ούτε θα ανοίγουν τηλεόραση τις μέρες που έχει μπάλα. Μην τυχόν και ένα ποσοστό της ευαισθησίας τους, τους εγκαλέσει ώστε να ασχοληθούν με το ζήτημα.