Δεν φταις εσύ Κουλούρη, εγώ φταίω!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό.
Ναι, πρωτοφανές, έστω κι αν στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να υφίσταται αυτή η λέξη.

 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, Κίμωνας Κουλούρης, «γκαζωμένος» αποφάσισε να περάσει πέντε κόκκινα φανάρια μπροστά στο Καλλιμάρμαρο με τη μαύρη του Μερσεντές. Και που είναι το πρόβλημα; Είναι ο Κίμωνας.

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Είχαν λοιπόν το «θράσος», να σταματήσουν τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και να του ζητήσουν τα στοιχεία του. Ποια στοιχεία; Μα είναι ο Κίμωνας.

 

Τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί… Ο κ. Κουλούρης έχασε τον έλεγχο, τον οποίο είχε πριν (!), έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο. Τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στα πόδια. Ε, και; Μα είναι ο Κίμωνας..

 

Είμαι ο Κίμωνας και μπορώ να περνάω με κόκκινο τα φανάρια. Είμαι ο Κίμωνας και μπορώ να κυκλοφορώ και να οδηγώ χωρίς χαρτιά και δίπλωμα. Είμαι ο Κίμωνας κι έχω δικαίωμα να σε βρίσω επειδή δουλεύεις για 500 ευρώ. Είμαι ο Κίμωνας και μπορώ να χτυπάω με το αυτοκίνητό μου όποιον βρεθεί στο διάβα μου.. Είμαι ο Κίμωνας και δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τίποτα

 

Κι εγώ είμαι η Χριστίνα. Και δεν είμαι καλά. Γιατί έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης, κι εγώ κι οι περισσότεροι από μας, που έχουμε δώσει το δικαίωμα σε σένα,- και σε τριακόσιους ακόμα- να δράτε και να ενεργείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ανεύθυνα. Ανεξέλεγκτα. Ασύδοτα.